Обратно
10.7.2022

Финансов хороскоп за 2022

Автор:
Vivus.bg

Питате се дали 2022 година ще е моментът за процъфтяващи финанси, какво трябва да очаквате и какви решения е разумно да предприемете за парите си? Този финансов хороскоп за 2022 година ще ви даде отговори на всички тези въпроси и ще научите нови неща за себе се, които даже не сте очаквали.

Овен (21 март – 20 април) – Вашият финансов хороскоп за 2022 г. предвижда, че това ще бъде годината, в която вашите упорита работа и инвестиции ще се изплатят.

Целият труд, който сте вложили през последните 6 години, е напът да ви се отплати. Очаквайте пътуване до екзотична дестинация, най-вероятно благодарение на нова работа или бизнес възможност. Ще се чувствате най-удовлетворени, когато трудът ви се отплаща. Ще получавате окуражителни възклицания от много хора относно идеите ви. А през годината ще имате финансовата възможност да започнете мечтания бизнес.

Телец (21 април – 21 май) - Паричният и финансов хороскоп за 2022 за Телец обещава много промени с нови възможности в работата, като най-големите печалби ви очакват в началото и в края на годината.

Тази година земните зодии ще се борят за успех. Точно затова някои от вас ще се захванат с по-важни задължения на работното място, а други ще се затрудняват да намерят правилната работа или признанието, което очакват. За телците определено тази година е време на промяна и е от голямо значение за финансовата им ситуация. Очаквайте повече възможности за инвестиции към края на годината, когато всичките ви притеснения за пари ще изчезнат.

Близнаци (22 май – 21 юни) – Това е година, в която трябва да реализирате креативните си идеи за печалби на пари, като единствено трябва да останете отдадени и бързо ще видите резултати.

Сега е моментът да взимате смели решения, но бъдете сигурни, че не взимате прибързани и недомислени такива. Много предложения за изкарване на пари ще изскочат, когато най-малко очаквате, но всичко, което постигнете, ще е благодарение на усърден труд. Добра идея е да направите сигурни инвестиции, ако сте обмисляли да закупите недвижимо имущество например. Но не се подлъгвайте прекалено лесно за инвестиции, които изглеждат примамливи, но са несигурни.

Рак (22 юни – 22 юли) - Макар финансовите отношения да са в застой, според вашия финансов хороскоп за 2022 късметът е на ваша страна по отношение на парите, въпреки че трябва да сте подготвени да работите здраво за тях.

Ще ви се отворят много възможности за успех и признание. Късметът определено е на ваша страна и много хора ще оценят възможностите ви и вниманието ви към детайла. Все пак малко промотиране на себе си няма да е излишно. Ще се чувствате изтощени, понеже работата и отговорностите ви ще се увеличат многократно.

Лъв (23 юли – 23 август) - Това ще бъде непредвидима година за работата и финансите на лъвовете, но това не означава, че няма да бъде ползотворна.

Повишение, ново бизнес начинание или финансово израстване ще ви донесат личностно щастие. Ще почувствате, че най-накрая сте там, където искате да бъдете в живота. Когато една врата се затваря, друга се отваря, което ви позволява да преследвате мечтите си. Ще ви бъде предложено да заемете лидерска позиция и с вашата щедрост и чувство за власт тази отговорност ще бъде лесна.

Дева (24 август – 23 септември) – За девите 2022 г. е свързана с рекламиране на самите себе си, като ще бъдат положени много усилия, така че гледайте да не се преуморите.

Вашият финансов хороскоп за 2022 казва да се стремите да оползотворите контактите и връзките си, понеже ако успеете, годината ще е вълнуваща. Трябва да напомняте на хората колко сте талантливи. Някои Деви ще работят в чужбина или с международни фирми, а други може да използват уменията си за преподаване или наставничество. Парите ще дойдат през втората половина на 2022 г. вследствие на работа, уреждане на бизнес сделка, продажба на имот или наследство.

Везни (24 септември – 22 октомври) – Прогнозите за везните за тази година изглеждат добре, особено ако сте решили да изграждате кариера сами. Има и причини обаче да бъдете финансово предпазливи.

Балансирайте работата и свободното си време през лятото, като вземете предвид личните и професионалните си задължения, тъй като в крайна сметка може да се почувствате изтощени заради малко време за почивка. Тази година ще изградите много партньорства, но бъдете предпазливи за финансите си и дръжте информацията за себе си, понеже може да се доверите прекалено много на някой, който всъщност е ненадежден.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември) – За скорпионите е време за голяма промяна, като през по-късните месеци на годината ги очакват много парични възможности.

2022 е година на преход. През първата част на годината може да се наложи да промените кариерата си или да придобиете нови умения, за да напреднете в областта, в която сте специализирали. А ако сте в средата на 40-те си години, е време да следвате страстта си. Според вашия финансов хороскоп за 2022 втората половина на годината е по-добра да се отдадете на работа и изкарване на пари.

Стрелец (23 ноември – 21 декември) – Успехът ви идва тази година във финансово и кариерно отношение, като хобитата ви имат потенциал да осигурят доходоносна възвръщаемост.

Ново хоби ще стане изключително важно за вас тази година и ще изведе уникални идеи на преден план. Заемете централна позиция и късметът може да ви отведе към успешна кариера. Тъй като се чувствате толкова страстни към това хоби, радостта, която изпитвате, ще се отрази върху другите и репутацията ви ще се подобри. Упоритата работа се отплаща и вие сте в състояние да спестите за дъждовни дни и за нова кола или дори дом.

Козирог  (22 декември – 20 януари) - Нещата наистина ще започнат да се развиват фискално от средата на годината за козирозите и може да е подходящ момент за инвестиране, ако взимате разумни решения.

Може да отнеме време до средата на юни, преди усилията ви за намиране на работа или подобряване на финансите да започнат да се отплащат. Също така опциите за нов дом или за използване на дома ви за инвестиционни цели е по-вероятно да е успешно от юни насетне. Може също да е време да преосмислите кариерата си и да се преквалифицирате. Не позволявайте обаче амбициите ви за кариера и финанси да ви превземат.

Водолей (21 януари – 19 февруари) – Ключова част от вашия финансов хороскоп за 2022 е да очаквате неочакваното.

Може да се наложи да преосмислите дългосрочните си планове. Преминаването на Юпитер през зоната на парите би трябвало да помогне на финансите ви, но напълно произволни развития се отразяват на вашия курс. Очакват ви нови начала и личностно развитие и стига всичко да се нареди, се очаква да намерите мечтаната професия.

Риби (20 февруари – 20 март) – Рибите могат да очакват творческа и обогатяваща 2022 г. в кариерата, която може да пожъне солидни награди.

Има шанс да учите и да инвестирате в нещо, което наистина ви удовлетворява и това може да доведе до промяна в кариерата. Чувствате се защитени, когато става въпрос за инвестиции, и с право, тъй като сте по-сигурни, когато парите са лесно достъпни за неочакван разход. Подписан през ноември договор ще ви донесе повече финансова сигурност.

Още по темата