Обратно
17.3.2018

Финансов хороскоп за 2018

Автор:
Vivus.bg

2018 г. ще бъде изпълнена с много емоции за всички зодиакални знаци. Едни ще имат добри финансови постъпления през цялата година, други трябва да затегнат коланите, а трети – да се подготвят да посрещат различни трудности. Едно е сигурно – дали сте от тези с положителен или с отрицателен баланс, когато дойде време за преминаването на ретроградния Меркурий, всички трябва да са нащрек, защото неговото влияние винаги е с негативен оттенък. Вижте какво още ви очаква и какъв е вашият финансов хороскоп за 2018 г.!

Овен (21 март – 20 април) – финансов хороскоп: избягвайте да харчите прекалено много

Финансов хороскоп - овен

Началните месеци на 2018 г. ще бъдат недобри във финансово отношение за вас. Харчете с повишено внимание и управлявайте внимателно харчовете си. Не се впускайте в рискови инвестиции или неоправдани сериозни харчове. През втората половина на 2018 г. капиталите ви ще се намират в по-добра позиция и може да очаквате печалба от нови източници. След средата на ноември може да се замете с приключването на сделка по покупка на недвижим имот.

Телец (21 април – 21 май) – очаквайте парични печалби

Финансов хороскоп - телец

Вашият финансов хороскоп ви вещае годината да бъде доста плодотворна откъм приходи. Трябва обаче да не предприемате нищо във времето на ретроградния Меркурий, което тази година е от края на март до средата на месец април. В периода след средата на април до юли, също така и през последните три месеца на 2018 г., има отлични шансове за постъпления на допълнителни суми. В продължение на целия период на 2018-та ще се стремите да развивате контактите си с влиятелни хора. Това ще е с цел да подобрите финансовите си перспективи.

Близнаци (22 май – 21 юни) – разглеждайте много внимателно финансовите въпроси

Финансов хороскоп - близнаци

Влиянието на Юпитер ще засили възможностите ви за печалба. Ретроградният Марс през август може да доведе до неочаквани разходи, които да породят загриженост. Поле за добри постъпления се открива в последните месеци на годината. В периода на ретроградния Марс е препоръчително да се въздържате от приключването на различни финансови сделки, за да избегнете неприятни по-нататъшни усложнения.

Рак (22 юни – 22 юли) – не взимайте инстинктивни финансови решения

Финансов хороскоп - рак

Не подхождайте лекомислено към паричните си дела през настоящата година. Позволете на мъдрия Юпитер да ви напътства и да ви донесе приходи само по морално признатите правила. Докато Марс премивана през знака ви, може да сте по-склонни да вземате решения, свързани с финансите си, без да ги обмисляте много. В началото на годината планетите не са настроени положително към вас. Така че по-добре за вас ще е да оставите сериозните харчове и финансови операции за по-нататък.

Лъв (23 юли – 23 август) – може да спечелите още повече пари

Финансов хороскоп - лъв

Планетите предричат отлична година за лъвовете. Действайте смело във финансовата сфера и се пазете само от ретроградното влияние на планетите. Преминаването на Венера през знака ви ще отвори още повече възможности за печалба. Получавате звездна подкрепа при покупка на имот в периода от средата на май до средата на септември.

Дева (24 август – 23 септември) – намиране на нови начини за печелене на пари

Финансов хороскоп - дева

Звездите и вашият финансов хороскоп предричат добри възможности за печелене на пари през новата година. Въпреки това неочаквани разходи ще погълнат част от спечеленото. Поддържайте допълнителен резерв за извънредни ситуации и не взимайте прибързани финансови решения. Най-доброто време за положителни финансови постъпления е от първите дни на септември до края на годината.

Везни (24 септември – 22 октомври) – имате голям шанс за подобряване на материалното състояние

Финансов хороскоп - везни

Още със старта на годината – в края на февруари – се очаква да получите постъпления. Въпреки това не е добре да предприемате сериозни движения на финансите, когато Меркурий е в ретрограден период. Юни предлага голям потенциал за натрупване на печалби. Годината се очертава добра във финансово отношение за зодията, така че може не само да спечелите допълнителни пари, но и да натрупате богатство.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември) – разходите по семейството ви най-вероятно ще се увеличат

Финансов хороскоп - скорпион

През 2018 г. се очакват леки сътресения във финансовото ви състояние. Разходите по семейството ще нараснат, а може да ви дойдат и неочаквани гости. През втората седмица на август Венера ще се премести в своя знак и Везните и това може да ви подтикне да купувате луксозни и скъпи стоки. Въпреки това когато Венера е в ретроградна позиция, избягвайте големите разходи.

Стрелец (23 ноември – 21 декември) – поддържайте паричен резерв за извънредни ситуации

Финансов хороскоп - стрелец

Вашият финансов хороскоп показва, че позицията на ретроградния Марс може да бъде критичен момент във финансовите ви дела. Работете с паричните средства изключително внимателно и не нарушавайте предварително определените си бюджети и разчети. В периода между средата на април и средата на юни може да се огледате и да купите ново превозно средство.

Козирог (22 декември – 20 януари) – помнете, че няма преки пътища към печеленето на пари

Финансов хороскоп - козирог

Не правете опити да мамите и се придържайте към законните начини за печелене на пари. Започвайки от средата на април, благоприятният период стига до средата на май. Ако смятате да се заемате с покупка на жилище или друг имот, това е най-добре да стане между средата на март и юли. Не се доверявайте лесно и четете внимателно документите, а ако се наложи – потърсете и допълнителни съвети от специалисти.

Водолей (21 януари – 19 февруари) – през тази година ще увеличите финансовата си мощ

Финансов хороскоп - водолей

Юпитер е в изгодна позиция за вас през по-голямата част от годината. Това ви дава много добра основа и подкрепа при увеличаването на финансовото ви състояние. Неприятности се очертават само във времето, когато Меркурий е ретрограден. Ако имате нужда от заем, Юпитер ще ви подкрепи в начинанието.

Риби (20 февруари – 20 март) – планетите подкрепят финансите ви

Финансов хороскоп - риби

Ако възнамерявате да купувате имот през 2018 г., според вашия финансов хороскоп най-доброто време е от края на март до средата на юни. Очакват ви евентуални приходите през годината, които са базирани на наследство или продаване на недвижими имоти. Избягвайте сериозни финансови сделки в периодите на ретрограден Меркурий.

Още по темата